Workshopok

Tanulj meg szelektálni! Workshop - Fuckboy szűrő

Tudatosan hozzáálni egy kapcsolathoz már sokkal hamarabb is lehet, mint ahogy megtaláltad volna a pasit, akit keresel!

Gondolj úgy a párkeresésére, mint egy projektre, amelyet akár egy üzleti terv mintájára pontról-pontra megtervezhetsz, ezzel biztosítva magad, hogy egy igazán csábító Fuckboy láttán sem fogsz letérni az útról.

És hogy miről ismered fel azokat a fiúkat, akik csak ígérgetnek és mágus módjára lépnek ki a felelősség alól? Ezen a workshopon megmutatom Neked!

Önbizalom tréning - mindennek az alapja te magad vagy!

Ha sokat csalódtál már és nem igazán kaptál a környezetedtől pozitív visszacsatolást hogyan is várhatnánk el, hogy megemeld a lécet, amikor a pasikról van szó, nem igaz?!

Márpedig az önbizalom, a magadba vetett hit nem csak a munkád során elengedhetetlen, hanem egy egészséges párkapcsolat kialakításához is kulcsfontosságú elem!

Amennyiben problémát okoz a mindennapokban vagy csak a randizáshoz szeretnél egy kis erőt gyűjteni, ezt a tréninget Neked
találtuk ki!

Személyes Társkeresés Workshop - Alapozó tréning, hogyan szedd fel a pasit!

Annak, aki unja a Tindert vagy a személyes találkozások varázsában hisz. 

Egy igazi feltöltődés, amely során megbeszéljük a megfelelő megjelenést, vonzerőt, a csábítás technikáit, kezdeményező vagy ismerkedős szövegeket és kihozom belőled a legjobbat, hogy abszolút
magadat adhasd az ismerkedés során vagy egy randi alkalmával! 

Az egészet pedig megkoronázzuk egy estével, amikor nyakunkba vesszük a várost és gyakorlatban is kamatoztatjuk a tanultakat!

Önbecsülésünk fejlesztése online kurzus

Ha személyesen nem tudsz résztvenni a workshopokon, de szeretnél dolgozni magadon, vagy ha már felismerted a gyengeségeidet és tudod, hogy magaddal kezdve fogsz sikerre jutni az élet más területén is, akkor ez a workshop neked való.

 

Minden negatív, félelemmel teli gondolatot vagy magadban, a magadról felállított negatív tévhitet megvizsgáljuk és gyakorlatok
segítségével pozitív irányba formáljuk.