Workshop Beta

Ha egy igazán csajos eseményre vágysz!
Izgatottan és hatalmas boldogsággal szeretnénk bejelenteni az első igazán csajos eseményt a @csivettka közösség életében, amelyre szeretettel várunk minden Csivettánst, lányt, csajt, nőt, kicsit és nagyot egyaránt. /Férfiak sincsenek kizárva 😉 /

A Csivettka Beauty Workshop megszervezésében nagy segítségemre van @helgatoth divattervező barátnőm, aki szakmai tudásával és elhivatottságával nagyon sok hasznos tippel és tanáccsal lát majd el Titeket.

Időpont: –

Helyszín: Budapest, Marriott Hotel, Apáczai Csere János u. 4-6.

Az esemény két napos, és megannyi hasznos programmal vár Titeket!

Meghívott előadók:

Foglalkozunk a testtel és a lélekkel is!
Buczkó Kitti – professional MakeUp Artist, aki bevezet Titeket a sminkelés alapjaiba, személyre szabott smink-tanácsadással lát el Bennetek, amit a helyszínen biztosított termékekkel ki is próbálhattok és gyakorolhattok.
Nagy Adrienn – életmód coach, aki különböző interaktív feladatokkal tréningeli az önbizalmatokat és segítségével elmélyülhettek az önismeret és nőiesség útvesztőiben.
Kiss Daniella – Miss World Hungary 2015, aki részletesen mesél majd a szépségkirálynőiség előnyeiről és hátrányairól, elárulja bevált szépségápolási trükkjeit és önbizalom növelő tippjeit.
A meghívott előadók mellett Helga lát majd el Titeket mindenféle divattanáccsal, személyre szabott öltözködési tippekkel. Megismerteti az aktuális trendeket és megtekinthetitek a legújabb kollekcióját is.

Programok

Mire számíthattok még?
Mindemellett velem is kitárgyalunk majd minden, a blogon közkedvelt témát, az előadásaim mellett pedig beszélgetésre is lesz lehetőségetek az általatok feldobott témában. 😉

A teljes eseményt nem csak a blogon fogom dokumentálni, hanem vendégül hívunk egy profi fotóst, aki minden mozzanatot megörökít majd, és a képeket megkapjátok e-mailben!

Mindkét nap kedveskedünk Nektek ebéddel! A kávé és víz korlátlan mennyiségben áll majd rendelkezésetekre! Azok se aggódjanak, akik laktóz- vagy glutén érzékenyek, rájuk is gondoltunk! 😉

Az esemény minden résztvevője szponzori felajánlások jóvoltából különböző ajándékokban és meglepetésekben részesül.

Hivatalos Facebook eseményünket ITT érheted el!

 

Foglalj helyet most!

Szeretnél kedvezményesen részt venni az eseményen?

Részvételi díj: az első 30 jelentkezőnek 28000 HUF
További kedvezmény, ha a barátnődet is hozod magaddal: 22000 HUF/fő
30 fő után 38000 HUF, ezért siess, le ne maradj!*

Figyelem! Részletfizetési lehetőséget is igényelhetsz, melyről a megadott elérhetőségeken tájékozódhatsz bővebben!

Jelentkezz az ingyenes önbizalomfejlesztő órára!

*Amennyiben szükséges, a számlázással kapcsolatos információkat ITT tekinthetitek meg!