Találj újra magadra egy csalódás után!

Állj fel és légy erősebb, mint valaha!

Jól indult, egy darabig nagyon jó volt, majd valami mégis elromlott.. Szakítottatok vagy már nem beszéltek többet és úgy érzed becsaptak?!

photo-1561504599-f900052636b3

Már a sokadik próbálkozás van mögötted és azt gondoltad Ő most más lesz, de kiderült, hogy:

A lista hosszú az időd pedig véges, közben meg nem érted, mi a baj veled vagy a világgal!

Az igazság az, hogy SEMMI. Semmi baj nincs veled, sőt a világot sem tudjuk hibáztatni, sem pedig ezeket a srácokat, a választásaidat talán, de sokszor ennél sokkal többről van szó és ezen a workshopon

segítek megértetni a helyzeted a saját működéseid tükrén keresztül!

Ugyanis az egészhez először magadat kell ismerned, becsülnöd és magadat kell igazán szeretned!

Sok olyan trénert láttam már főleg külföldön, akik (részben nagyon okosan) tippeket adnak arra, hogyan viselkedj, mit mondj és milyen üzenetet közvetíts a  kiszemeltednek, majd ettől varázsütésre minden flottul fog menni!

 Azonban sokszor a dolgok ennél sokkal többről szólnak. főleg, amikor már nyakig benne vagy. Amikor már eltelt 1-2 hét, akár hónap is! 

Segítek túllépni a csalódáson, segítek az elengedésben és segítek visszahozni a kedvedet az ismerkedéshez, azáltal, hogy segítek megérteni önmagad!

Minden kapcsolat, legyen az komoly vagy bonyolult, hozzád tesz valamit és ha megérted mit kell megtanulnod önmagadról, a következő próbálkozást már könnyedén fogod fel!

NEKEM SOHA NEM MENT AZ ELENGEDÉS!

Ha bármi véget ért, nem tudtam elfogadni és mindig magamat hibáztattam! Igazán erős belső késztetést éreztem arra, hogy helyrehozzak mindent, akár a másik helyett is, hogy működni tudjon! 

Vaaaagy… Igazán fiatal kiscsikó koromban úgy gondoltam, az érzéseimet szégyelnem kell, ha a szerelmemet nem egy “megfelelő” partnerre pazaroltam, ezért végtelen tagadásba kezdtem és hiúsági kérdést csináltam mindenből. A problémát a szőnyeg alá sepertem, mintha meg sem történt volna és mentem tovább ugyanazokat a hibákat halmozva.

Hogyan tudnám visszanyerni az erőm és megtalálni újra önmagam, hogy később elkerüljem a csalódást önmagamban és másokban?

Ugyanezt az útat én is kijártam és megvan rá a tökéletes receptem, ezt pedig most neked is meg tudom tanítani!

Erről szól a workshop:

Miért?

Megfogalmazzuk

általam irányított kérdésekkel milyen dolgok vagy negatív gondolatok működtetnek minket anélkül, hogy észrevennénk. Emellett hozok sok-sok magyarázatul szolgáló tudásanyagot, amellyel megérted a miérteket és megfogalmazzuk azt is, ezt hogyan formálhatod a javadra.

Miért?

Mi vonz?

Listába szedjük

mi vonz minket egy pasiban. Melyek azok a mondatok, amelyek elhangzanak és bekapcsolják a hűha faktort. Megbeszéljük a piros zászlókat, megfogalmazzuk a vágyainkat és az igényeinket nem csak a másik félben, de saját magunkban is! Ide hozok olyan tudásanyagokat, amelyek megmutatják hogyan és miért választunk olyat, amilyet.

Mi vonz?

Hogyan?

Miután letisztáztuk

mit keresünk és milyen dolgok vonzanak minket, ismerkedünk önmagunkkal és gyakorlatokkal fejlesztjük az önbecsülésünket. Célokat tűzünk ki, azokat lépésekre bontjuk és mindenképp valamilyen könnyű házi feladattal indítalak útnak!

Hogyan?

Részvételi díj, most bevezető áron 9900 forint!

Mikor?

Szeptember 19-én, szombaton 10 órától 15 óráig
Lesz benne egy kisebb szünet, mindenképp hozz magaddal hidegélelmet!

Hol?

Oktatóterem, Astoria
1075 Budapest, Károly krt. 3/A.

Ne feledd! Ez egy 5 órás foglalkozás! A legjobb befektetés az, amit magadba fektetsz!

Hogyan jutsz el a workshopra?

1075, Budapest, Károly krt. 3/A.

A pontos megközelítésről minden résztvevőnek küldök egy részletes leírást!

Kérdésed maradt? Tedd fel bátran!