Sminktanácsadás

Tanuld meg hogyan kell MAGAD profin kisminkelni!!

 Ha bulizni mész, esküvőre, bármilyen más fontos eseményre, vagy akár a mindennapokra szeretnél egy gyors nappali sminket elsajátítani..

 Nem tudod hogyan sminkeld magad, mi áll jól Neked és olyan oktatást keresel, ahol nem feszengsz?

“A bloggerek mindig olyan szépen sminkelnek, de én miért nem?! Oké, hogy vannak videók a neten, de én személyesen tőlük szeretnék tanulni?!”

Egy smink áráért megkapod a tudást, amellyel magadat profin sminkelheted!

Szívesen belevágnál, tanulnál, bővítenéd az ismereteidet, de szükséged lenne egy kis segítségre?!

“Szeretném magam úgy sminkelni, mint a profik, de..”

 • a legtöbb oktatás tömeg oktatás, nem hiszem, hogy egyedi tippeket kapnék, kifejezetten az én stílusomhoz, bőrtípusomhoz vagy színeimhez!
 • okééé, hogy elmondják, de másodjára hogy fogom tudni magamtól megcsinálni?!
 • biztos, hogy már most egy csomó hibát elkövetek, amit senki nem venne észre és egyébként is, soha nem lennék képes levetkőzni azokat!
 • ha elmegyek egy oktatásra, ahol nem is a saját termékeimet hasznosítom, akkor mi a lényege?! 
 • nem is ismerem a smink termékeket, azt sem tudom, hogy a highlighter mit jelent és mire jó!
 • biztos, hogy minden oktató egy bevált termékcsaládot vagy márkát ismer, ami tuti nagyon drága és soha nem engedhetném meg magamnak, így minek is tanuljak pont tőlük?!
 • folyton rohanok, kizárt, hogy van nekem való smink rutin, amit max. 5 perc alatt el tudok készíteni korán reggel, félálomban is!
 • elmegyek és kiderül, hogy nem is az a sminkes tartja, akihez jelentkeztem, márpedig én csak tőle akarok tanulni!
 • csoportban biztos hogy nagyon bátortalan lennék és nem hiszem, hogy bármennyit haladnék!
“Ez igazán elgondolkodtató!”

KIÉLHETED A KREATÍVITÁSOD!

Nálam mindenre van megoldás, MERT ITT TE DÖNTESZ:

 • egyedi oktatást kapsz, ahol elmondom milyen színekkel és technikákkal tudod igazán kiemelni a saját szépséged!
 • nem ragaszkodom semmilyen termékhez, bár mindig rendelkezésre áll majd a saját felszerelésem, az oktatásra hozhatod a saját dolgaidat, így biztosan tudod majd az ott tanultakat otthon is kamatoztatni!
 • magaddal hozhatod a nesszeszered és együtt kiválogatjuk a számodra megfelelő termékeket, így nem csak nem kell többé pénzt kidobnod az ablakon, de az oktatás alatt megtanulod megfelelően használni is őket!
 • mindig az alapokkal kezdjük, összeállítjuk Neked a tökéletes ecsetkészletet, így nem kell feleslegesen egy egész ecsetcsomagot megvásárolnod, ha nincs szükséged rá!
 • nem vagyok Mac fanatikus, bár tény, hogy igazán jó márka, a pénztárca barát megoldások híve vagyok, nem fogok semmit feleslegesen rád tukmálni!
 • ha kell, igény szerint elmegyek veled és közösen bevásárolunk a nesszeszeredbe!
 • minden oktatáshoz biztosítok egy könnyen átlátható, rövid, tömör és nagyon hasznos jegyzetet, ami segítségedre lehet a minden napokban!
 • nem kell többé a rohanás miatt kihagynod a reggeli sminkelést!
 • mi több! csoportos és egyéni oktatások közül is választhatsz!

A választás a te kezedben!

Egyéni oktatások:

Csak rád figyelek és nem kell másokhoz igazodnod!

1. Elméleti oktatás örök szaladóknak:
..profin berendezett tükörrel és szuper világítással ellátott teremben sok-sok elméletet és tanácsot osztok meg veled. Átvizsgáljuk együtt a saját nesszeszered, átvesszük a neked legjobban álló, színeket, formákat, technikákat és megtanulunk egy szuper gyors, pár termékből álló nappali sminket! A sminket végig rajtad mutatom meg, tehát TELJES SMINKBEN távozhatsz, a saját dolgaidat kombináljuk az enyémmel, hogy tutira hasznát vedd a tanácsadáson tanultaknak. Mindig viszek neked egy pár oldalas összefoglalót, amelyre jegyzetelni tudsz és rajta lesz egy gyors nappali smink is, hogy később útmutatóként szolgáljon, amikor már nélkülem fogsz gyakorolni.

Az oktatás tartalma: 1,5 óra

Ára: 17000 forint

2. Gyakorlati oktatás könnyű búvároknak:
..ahol az én irányításommal saját magadon készíthetsz el egy nappali, majd egy éjszakai sminket! Tartalmazza a 1.5 órás oktatásban leírtakat. Megosztom veled a számomra leginkább bevált trükköket, megmutatom milyen a rapid smink és megbeszéljük milyen sminkek milyen alkalomhoz illenek, hogyan kombináld a trendeket! Az én irányításommal sminkeled saját magad, szóval nem csak garantált a siker, de TELJES SMINKBEN távozhatsz és itt is a saját dolgaidat használjuk fel és kombináljuk az enyémmel.

Az oktatás tartalma: 3 óra

Ára: 25000 forint

3., Páros oktatás: Hozd el a barátnődet is és tanuljatok együtt!

Felváltva mutatok meg rajtatok mindent. Átvizsgáljuk külön-külön mindkettőtök nesszeszerét, átvesszük a legegyszerűbb, leghatékonyabb technikákat és megtanulunk egy szuper gyors, pár termékből álló nappali, majd éjszakai sminket! A sminket végig rajtatok mutatom meg, tehát TELJES SMINKBEN távoztok mindketten. A saját kedvenceiteket kombináljuk az enyémmel, hogy tutira hasznát vegyétek a tanácsadáson tanultaknak. Mindig viszek egy pár oldalas összefoglalót, amelyre jegyzetelni tudtok és rajta lesz egy gyors nappali smink is, hogy később útmutatóként szolgáljon, amikor már nélkülem gyakoroltok.

Az oktatás tartalma: 3 óra

Ára: 30000 forint

AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG, HA VALAKIT MEG SZERETNÉL LEPNI! ÉRDEKLŐDJ E-MAILBEN, VAGY TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT! FONTOS: AZ UTALVÁNY NEM VISSZAVÁLTHATÓ, MÁS SZOLGÁLTATÁSRA LE LEHET VÁSÁROLNI!

Ha bármelyik elnyerte a tetszésed, itt tudsz időpontot foglalni:

  Még gondolkodsz rajta? Segítek dönteni!

  Szeretnéd te is saját magadon ezeket elkészíteni?

  Previous Image
  Next Image

  info heading

  info content

  Szívesen segítek Neked, hogy ezentúl az insta királynője lehess!

  Nem kell sokat költened, hogy egy jó sminket elkészíthess, ezt már sok-sok videómban láthattad!

  Itt például találsz tőlem egy drogériás termék tesztet, ahol egy üde nappali sminket is bemutatok:

  További részletekért katt a képre!

  Mindent a fantáziádra bízok, a sminkelésnek nincsenek szabályai vagy határai!

  A nude és minden pasztell szín nagyon nagy divat lett, de a színektől továbbra sem kell megijedni, én majd bátorítalak!

  Ők már jártak nálam:

  Nagy Edit

  “Az Ivettel való találkozás nagyon kellemes meglepetés volt. Rögtön magával ragadott a személyisége, gyakorlatilag garantált a vidámság mellette. Az egész sminkkonzultáció olyan volt mint egy barátnői csevej, csak egy kis plusszal. Hasznos tanácsokkal látott el, és eloszlatta néhány kétségemet. Egy olyan alapot mutatott meg, amit egy kis gyakorlással mindenki könnyen megtanulhat. Köszönöm!”

  Balogh Dóra

  “Ivett volt osztálytársam és laktunk is együtt, szóval már régóta ismerem és tudtam, hogy nála a jókedv garantált. Többek között ezért is választottam a 4 órás tanácsadást, ahol sok vidámság mellett hasznos tippekkel és nagyon profi tanácsokkal látott el. Végig vezérelt és odafigyelt, a precízitásra törekszik elejétől a végéig. Nagyon szuper oktatás, sokat tanultam tőle!”

  Kronászt Margit

  “Csoportos tanácsadásra jelentkeztünk egy barátnőmmel. Ivett rugalmasan kezelte, hogy mindketten egyetemre járunk és tudott olyat időpontot ajánlani, ami mindenkinek megfelelt. Profi környezetben, profi eszközökkel dolgozik, az előkészítéstől az ecsettisztításon át a smink befejezésig mindent elmondott és megmutatott. Tanácsokat adott, hogy milyen sminkek felelnek meg a bőrtípusunknak és ajánlott új termékeket is. Én csodaszép nappali sminket kaptam tőle. És nem mellesleg nagyon kedves, jót beszélgettünk a tanácsadás alatt.”

  Kováts Andrea 

  “Youtube-on ismerkedtem meg vele, 1 éve biztosan követem munkásságát. Persze videón keresztül értesültem a tanácsadásról. 3 órásra mentem el barátnőmmel, amit nagyon élveztem. Sok mindent tanultam tőle, nagyon aranyos volt. Szívesebben maradtam volna még. Mindenről el tudtunk beszélgetni, sokat nevettünk. Ha lesz még rá lehetőségem, elmennék hozzá újra. Csak ajánlani tudom, öröm volt nála tanulni!”

  Meggyőztelek? Kérj időpontot!

   Mi a tanácsadás menete?

   A bejelentkezéshez az időpontok tematikusan páros és páratlan héten változnak. Van lehetőséged délelőtt és délután is jönni. A helyszín egy budai nagyon szépen felszerelt Beauty Lounge, a pontos címet és a térképet itt találod hozzá:

   1023 Budapest, Bécsi út 3-5.

   Megközelítés:
   17-es, 19-es, 41-es villamosokkal Zsigmond téri megállónál

   29-es, 65-ös, 65A-s, 111-es buszokkal Kolosy téri megállónál (a szalontól 100 méterre)

   Itt parkolhatsz:

   hétköznap:

   a környékbeli utcákban 175Ft/óra (a kód: 3026)

   Bécsi út – Cserfa utca kereszteződésénél, őrzött, szabadtéri parkolóban 160 Ft/óra

   hétvégén:

   ingyenes!

   Tanácsadás előtt legalább 5 perccel kérlek érj oda, a csúszásokat nem tudom pótolni!

   Lemondás 48 órával az időpont előtt ingyenes, 24 órával előtte a tanácsadás árának 50%-a, vagy kevesebb, mint 24 órán belül a tanácsadás árának 100%-a a lemondás díja!

   Ha szeretnéd, és vannak jól bevált termékek, amelyeket szívesen használsz, hozd magaddal a nesszeszered! 

   Ha..

   • felmerült benned bármilyen kérdés, esetleg kérés, 
   • egyéni elképzelésed van
   • vagy szeretnél több csomagot megrendelni..

   írj nekem bátran, közösen mindenre tudunk megoldást találni!