csivettka-fehér-logó

1 komplett csomag, amely közelebb visz önmagadhoz

és a vágyott kapcsolathoz!

Két profi tréner vesz kezelésbe és lát el értékes információkkal önmagadról és a legjobb csábítási módszerekről!

Miből áll a csomag?

1 több részes személyiség teszt gyakorlott coachal + 1×60 perces kielemző coaching

1×60 perc randitréning, ahol megfogalmazzuk a céljaidat és kitűzzük az irányokat, megtanítom a sikeres ismerkedés alapjait!

Miről szól pontosan?

A csomag elsőrésze Dukát Katával, gyakorlott coach és pszichlógus hallgatóval:

Fontosnak tartom az önismeretet, mert akkor tudunk könnyebben és hatékonyabban eligazodni és döntéseket hozni az életünkben és kapcsolatainkban, ha tisztában vagyunk önmagunkkal és az igényeinkkel.

A személyiség tesztek nem csak azoknak nyújtanak remek lehetőséget, akik még csak ismerkednek az önismerettel, hanem azoknak is, akik már egy ideje ráléptek erre az útra.
Segítenek, hogy megismerd a belsőmozgatórugóidat, amik még talán számodra is rejtve vannak.
Így nagyobb rálátásod lehet nem csak önmagadra, de a környezeteddel létesített kapcsolataidra is.
Két személyiség tesztet fogsz megkapni e-mailben, amit a visszaküldéstől számított minimum egy héttel később egy személyes találkozás is követ velem. Visszajelzést kapsz a kitöltésről és a tesztfelvételhez kapcsolódó önismereti kérdéseket is megbeszéljük.

Milyen személyiségteszteket fogok kapni?

Könyen áttekinthetőés értelmezhetőteszt. Azt mutatja meg, hogy milyen temperamentummal és kompetenciákkal rendelkezel, ami hasznos lehet mind a pályaválasztásnál, a munkahelyeden, illetve a párkapcsolatodban is.

Jung tipológiájának átdolgozott változata, amely a személyiséget aszerint vizsgálja, hogy milyen a világgal való kapcsolata, hogyan dolgozza fel az információt, hogyan hoz döntéseket, illetve hogyan szervezi az életét és a mindennapjait.

Mit kell tudnod Katáról?

Life Coach, közgazdász, jelenleg a Károli Gáspár Egyetem pszichológia szakos hallgatója, több, mint 15 éve foglalkozik önismerettel.

Mivel a pszichológia nem csak a mindennapjai része, hanem a szenvedélye is, ezért folyamatosan oszt meg pszichológiai jellegű tartalmakat a közösségi oldalakon.

 

Hitvallása, hogy önfejlesztés által teremthetünk boldogabb és sikeresebb életet.

A csomag második része:

velem, Csivettkával egy 60 perces Randitréning

A Randitréning megtanít, hogyan lehetsz önmagad és hogyan léphetsz fel magabiztosan a randik során. Nem csak a külsőről szól és nem csak játszmákat és betanult sémákat osztok meg veled, hanem bevált módszereket, amelyekkel nem veszíted el önmagad és olyan férfit találsz, aki megbecsül majd.

Tudom, hogy mi a tökéletes megjelenés titka.

Ismerem a csábítás praktikáit.

Tudom honnan gyűjts bátorságot a kényelmetlen helyzetekben.

Megtanítalak arra, hogyan legyél fesztelenül önmagad.

Minden helyzetre találok megoldást.

Segítek szelektálni, hogy ne töltsd az időd felesleges “majdnem” szerelmekkel.

Visszaszerzem a magadba vetett hitedet.

Egyetlen alkalom alatt nem történik csoda, de az aktuális helyzetedre történő iránymutatással már el tudlak indítani az úton, ahol megtalálod a szerelmet!

Ajánlom Neked, ha:

Továbbá ajánlom…

Újrakezdőknek

Több száz levél és komment után, amit a csivettka felületeken Tőletek kaptam, egyértelműen látom, hogy egy hosszú kapcsolat után nem könnyű ismét belerázódni az ismerkedés és randik világába.

Bizonytalanoknak

Nem érted miért mindig ugyanaz a rossz jön egymás után. Én tudom, hisz jártam már a te cipődben: nem tudod mit akarsz és hogyan akarod azt a valamit. Nőből vagyunk, ez a létünkkel együtt jár, de van egy jó hírem: csak egy döntés választ el attól, hogy minden egyenesbe álljon!Segítek kibogozni a szálakat!

Ragaszkodóknak:

Érzed és mélyen tudod, hogy nem erre van szükséged, mégsem tudod hogyan szállhatnál ki belőle és vethetnéd bele magad a lehetőségek tengerébe. Segítek kimászni abból a gödörből és segítek megtalálni a számodra megfelelő férfit!

Ára: .

Hogyan és hol zajlik?

Jelentkezz most!

Miről szól a Randitréning?

Miről szól az Önbizalom tréning?