Hogyan maradj pozitív a borús őszi napokon?!

Saját bevált receptek, tudatos Nőknek!

Ezen a borús esős őszi napon én is nehezen találok motivációt a kötelességeim elvégzéséhez és sokkal több kedvem lenne bekuckózni és sajnálni magam, amiért nem süt a nap, mint elkészíteni a to-do listámat, amit a mai napra szántam.

Pont egy ilyen nap szoktam inkább magammal foglalkozni és erőt gyűjteni (mentálisan) az akadályok megugrásához, a kötelezettségek elvégzéséhez

és munka közben például:

Az, hogy az ilyen borús napokon hogyan gondoskodsz önmagadról, nagyban összefügg azokkal a mechanizmusokkal, amelyeknek a gyökere az ÖNSZERETET.

Azért is emeltem ki a szemét kaját és a túlkompenzálást, mert pont az olyan hajlamos ilyenekbe menekülni, aki egyébként alapvetően nem rendelkezik egy túl pozitív énképpel. Nyilván kell némi tudatosság is, hogy következetesen ne hagyd magadnak tönkretenni a jól bevált szokásaidat, de legtöbb esetben itt a saját magunkkal kialakított kapcsolatunk is visszatükröződik. Lehet valaki pont nem túlkompenzál, hanem inkább a környezetére vetíti ki a problémáját, lényeg, hogy ezekben az esetekben mindig kifelé fogsz figyelni és nem saját magadra!

akkor ezek után a gyakorlatok egész napos gyakorlása után, ajánlok neked egy szuper elfoglaltságot munka utánra is, amely mindössze 3 órát vesz igénybe és még ajándék is jár hozzá:

 

Öngyógyító csomagom

Fejleszd magad, a magaddal való kapcsolatodat és ismerd meg mire is vágysz igazán!
Érdekel, elolvasom!

A múlt héten sikeresen levizsgáztam és Proaktív Life Coach lettem. Amellett, hogy nagyon büszke vagyok és végtelenül boldog, amiért mostmár ilyen irányú 1/1 coachingot is tarthatok Nektek, van egy nagyon fontos tanítás, amely eddig is világos volt és az oktatáson többször is elhangzott!

El lehet olvasni millió önfejlesztő könyvet, meg lehet nézni több száz Csivettka videót a Youtubeon és le lehet vezetni több tucat elméletet arról miért választod mindig a rosszat, AZ ESEMÉNYEK NEM FOGNAK VÁLTOZNI, HA NEM KEZDESZ EL ASZERINT CSELEKEDNI, amit el szeretnél érni. Ha nem teszel érte és nem hozod meg a tudatos döntéseidet abba az irányba, akkor soha nem lesz változás!

Egyszerű példa: Nem bírsz korán kelni, de szeretnél, mert reggelente aktívabb vagy. Mit teszel?

a., este tíz előtt ágyba bújsz és éjfélig nyomkodod a telefonodat
Eredmény: Nem bírsz felkelni fél7kor és nem érted miért, hiszen te tíz előtt már lefeküdtél és biztosan valami gond van veled, amiért ennyit alszol. (Ezt úgy hívják önámítás, amikor úgy csinálsz MINTHA, de mégse. Vagy nevezhetnénk half-ass hozzáállásnak, amikor csak fél seggel próbálsz megülni egy egész lovat és folyton lepottyansz.)

 

b., este tízkor, max. fél 11kor ágyba bújsz, kiszámoltad, hogy kb. 8 és fél órát fogsz aludni így, mert ez pont ideális. (Az elszunnyadás idejét is bele kell kalkulálni) Első este még nehezen megy, ugyanúgy ahogy a kelés is, de egy idő után azt veszed észre, hogy hétvégente már magadtól felkelsz hét órakor és tudsz mesét nézni 😀
Eredmény: Megtervezted, kiszámoltad és úgy is cselekedtél, ahogy kellett, hogy minden az elvárt eredményt hozza. 

A vágyakozás tehát tervezés nélkül, a tervezés pedig cselekvés nélkül pont olyan haszontalan, mintha az egészért NEM TENNÉL SEMMIT.

Az Öngyógyító csomag pont erre mutat rá! Kapsz egy tervezőt, amellyel rendbe teheted a gondolataidat a magánéletedben és őszintén letisztázhatod magadban magaddal, hogy mire vágysz! Mellé pedig ott lesz egy 3 órás előadás tele önszeretetet építő gyakorlatokkal, amelyeket némi tudatossággal könnyedén szokássá formálhatsz! 


Az Öngyógyító csomag pont erre mutat rá! Kapsz egy tervezőt, amellyel rendbe teheted a gondolataidat a magánéletedben és őszintén letisztázhatod magadban magaddal, hogy mire vágysz! Mellé pedig ott lesz egy 3 órás előadás tele önszeretetet építő gyakorlatokkal, amelyeket némi tudatossággal könnyedén szokássá formálhatsz! Olvass róla többet itt:
Elolvasom!

Szívből kívánok sok sikert és boldogságot!

Még több bejegyzés: