CSIVETTKA VIP CLUB

LEGYÉL KIEMELT CSIVETTÁNS!

Szeretnéd támogatni a Csivettkát, úgy, hogy neked is hasznod legyen belőle? Legyél VIP tag és garantáltan elsőbbséget fogsz élvezni!

Ha erre jársz, az azt jelenti, hogy…

TE MÁR AKTÍV KÖZÖSSÉGI TAG VAGY! Érdekel mi van velem, a Csivettkával és igazán jó érzés valamihez tartozni! Megkezdődött a Csivettka movement azáltal, hogy kitaláltam a Csivettka Női kört és számos szolgáltatást, ami segít a nőknek megélni önmagukat, fejlődni, együtt tevékenykedni. Ha ezen felül még vágysz egy kis pluszra és szeretnél tűz közelben lenni, akkor válts VIP tagságit!

Mi az a Csivettka VIP klub?
Kiemelt közösségi tagok csoportja. Fő támogatói felület, ezen felül pedig a csoportot azoknak hozom létre, akik extrákat, bónuszokat szeretnének Csivettánsként.

Ha szeretnél Csivettka VIP támogató lenni, de cserébe extra juttatásokat is szeretnél, kiemelt figyelmet és rendszeres személyes kontaktot velem, akkor olvasd végig a Csivettka VIP klub tagság privilégiumait:

– 30% kedvezmény a Csivettka 3 órás egyéni sminktanácsadásra (egy alkalommal)
– ajándék Wonder Woman Masterclass foglalkozás (egy alkalommal előzetes egyeztetéssel)
– 20% kedvezmény a Makeover Programra
– ingyenes belépés egy Csivettka eseményre (9000 forint összeghatárig/alkalom) Mint pl. a korábbi Létezik-e az igazi? előadás, vagy az Intimitás, mint eszköz workshop. Kivételt képeznek: szponzorált rendezvények, pl. Vacsoraest)
– Csivettka csajos est (a női kör résztvevőivel kötelező hámból kirugós estéje)
– Csivettka női kör részvétel (csatlakozhat mindegyik foglalkozáshoz, akár az összeshez, aktív tagja lehet a körnek)
– ingyenes alkalmi smink előzetes megbeszéléssel (egy alkalommal)
– 1 db Csivettka saját márkás termék (10.000 forint összeghatárig)
– Megjelenítem a neved egy videóm végén.

FONTOS tudnivaló: A fent felsorolt extrák igénybevételéhez mindig keress meg, havonta maximum egy bónuszt választhatsz! Természetesen az extrák igénybevétele nem kötelező, ha csak támogatni szeretnél!

Ha szeretnél kiemelt tag lenni regisztrálj a Patreon oldalamra és válaszd a megfelelő csomagot:

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Nagyon sok infót írtam le a Patreon oldalamra az egész menetéről, illetve arról is, mi is pontosan a Patreon és mi a célom vele. Még mielőtt kérdeznél, kérlek olvass el mindent. Ha van olyan kérdésed, amire nem találsz választ, írj nekem bátran!

Minden támogatásért nagyon hálás vagyok, ígérem, a legjobbat kapod cserébe!