Csivettka Női Kör

  • Nincs egy motiváló környezet, ahol megoszthatnád legvadabb álmaidat és ahol olyan támogatást kaphatsz, mint amiről mindig is álmodtál?!
  • Szeretnél pasizni, de nem tudod hogyan kell vagy mindig az elérhetetlenekre buksz?!
  • Karriert építesz ezerrel, millió emberrel találkozol egy nap, de nincs egy sem, aki úgy igazán megfogna?!
  • A barátaid nem igazán motiválnak, olyan környezetre vágysz, ami inspirál és előrevisz?!

Bármi is legyen az indíttatás, pontosan tudom mit érzel és van egy ajánlatom céljaid megvalósítására!

Egy program.

Egy 12 alkalmas foglalkozás.

Egy tagság.

Havonta egyszer velem és még másik 7 fantasztikus nővel.

A saját céljaidért.

Együtt!

Amikor a Marriottban kezdtem el dolgozni nem is sejtettem, hogy mennyire nagy hatással lesz az álmaimra és azok megvalósítására az a környezet, amibe belecsöppentem. Gyorsan kellett egy meló, amivel annyi pénzt keresek, hogy az albérletet és a havi kajámat ki tudjam fizetni, csupán ennyi volt a terv. És a túlélés. Nem szerettem Pestet és a gondolat, hogy megint itt kell élnem, menekülésre késztetett és mint egy veszett kisegér, megmozgattam minden követ, hogy vissza tudjak menni saját erőmből Amerikába vagy Kanadába, hiszen onnan jöttem haza, és amikor elindultam nagyon nem ez volt a terv. Előtte egy évvel azért költöztem ki a szerelem fészekből, hogy két pasit, anyukámat és a szerető családomat is faképnél hagyjam egy Kanadában szerzett mester diplomáért. Nem jól sült el, nagyon nem. Azelőtt Pesterzsébeten éltem és utáltam. A Deák túl sznob volt, feszélyezve éreztem magam a Fashion street-en és amikor el kellett indulnom otthonról a belvárosba, már a gondolatától is rosszul voltam, annyira messze volt. Bár a barátomat imádtam, megfulladtam mindenhol és mindenkitől, alig vártam, hogy elvégezzem a gyötrelmes sulit és menjek tovább az álmok útján. Gyorsan kellett valami vagy inkább valaki, aki kirángat ebből az egészből, szóval indulás előtt ráadásként még felforgattam az életem is egy kicsit. Sehogy sem volt jó. Sem akkor, sem Kanadában, utána meg aztán végképp nem. A főnökömnek az interjún őszintén megmondtam, hogy egyáltalán nem hosszútávra tervezek, mégis azonnal felvett, elmondása szerint fény voltam a sötét éjszakában.

Miközben lelkiismeretesen és szorgosan bejártam dolgozni akár hajnal 6-ra is, minden szabadidőmet arra áldoztam, hogy bébiszitter és ösztöndíj program lehetőségeket kerestem Amerikába vagy a neten vagy a városban. Meetingek, tájékoztatók, egy végeláthatatlan lista azokról az elvárásokról, amelyeknek meg kellene felelni, a vizsgák, amiket tennem kell és az örökös “MAJD, HA…”

Elegem lett. Rájöttem, hogy hagytam magam sodródni, mindig másra vártam: a körülményekre, hogy jók legyenek, hogy valami véget érjen, a suli vagy a jelentkezési időszak..vagy éppen vártam, hogy megkezdődjön, hogy végre mehessek, hogy próbálhassam és “majd, ha ezt meg ezt még megtanulom, akkor biztosan sikerülni fog” és ha majd “ez és ez és ez segít nekem, akkor előrébb jutok” és ha “majd ezt meg ezt meg ezt teljesítem, akkor elég jó leszek, akkor anyukám, apukám és a kiskutyám is büszke lesz rám”, mert ugye mindent csak értük tettem és meg voltam veszve.

Kellett egy cél és kellett egy motiváló környezet! Többé már nem másra vártam és sokszor még álmodni sem mertem arról, ami immáron az enyém. Ahogy a Marriottban megismertem az igazán sikeres embereket, rájöttem, hogy én is sikert akarok, de nem másnak, hanem magamnak, mert a siker mindenkinek mást jelent. Lehet presztizsből Dr. Csernyu Ivett a nevem anyukám kedvéért, ha ezért 5-6 évig megint felülök a szopórollerre, akkor inkább köszönöm szépen nem kérem, a nyugati kolbász a kerítésen meg egyáltalán nem finomabb vagy különb mint az itteni.

Két dologra van szükséged, ahogy anno nekem is pontosan ezekre volt:

1., Meghatározni egy célt!               és                  2., Motiváló környezetben elérni azt!

A céltól azért nem szabad megijedni, mert te álmodod meg. Valakinek célja, hogy megtanuljon főzni, míg másnak célja a Forbes címlapja 30 éves kora előtt! Egyik sem lehetetlen, csak meg kell fogalmazni magadban, aztán lassan, türelmesen, alázattal és boldogan haladni kell felé.

 

Pontosan erre és pontosan olyan nőknek álmodtam meg a Csivettka Női kört, akik pontosan olyanok, mint a régi önmagam: tennének, de nem tudják hol kezdjék, merre járnak és jól esne valaki (vagy valakik) aki érti, elfogadja és motiválja őt álmai megvalósításában!

 

 

Ha szeretnél csatlakozni, csupán tagságit kell váltanod, amit a Csivettka Patreon oldalán tehetsz meg:
CSATLAKOZZ!! 

A regisztráció folyamatáról és az oldal működéséről kérlek figyelmesen olvass el mindent, a megadott linken minden pontosan le van írva!

Havonta egy alkalommal találkozunk Budapest belvárosában! Maximum 8 fős egy csoport, szóval limitált a hely az első körre! Minden alkalom tematikusan zajlik majd, különböző témákat tárgyalunk meg és hozok majd mindig egy kisebb workshopot, tehát olyan játékokat, amelyekkel könnyen tanulunk.

HA BETELTEK A HELYEK: Ne csüggedj! Várólistára e-mailben tudsz jelentkezni: ivett.csernyu@gmail.com

Ha kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, ne habozz, írj nekem!