Csivettka Angol Csoport

Amennyiben érdekelne egy olyan angol oktatás, ahol forradalmi témákban, játszva és gyakorlatokkal tele fejlesztheted vagy újrakezdheted megkopott angol tudásod, kérlek OLVASD EL FIGYELMESEN a csoport részleteit és amennyiben jelentkezni szeretnél, kérlek töltsd ki az űrlapot a lap alján.

FONTOS TUDNIVALÓK:

HELYSZÍN: ASTORIA, BUDAPEST!! Ha vidéki vagy és online szeretnél tanulni, kattints ide: https://bit.ly/3gSVpfI

IDŐPONTOK: MINDEN KEDD, SZERDA ÉS CSÜTÖRTÖK 18:30-19:30 a csoport időpontja, ezen módosítani nem tudunk, ezért csak akkor jelentkezz, ha el tudsz jönni HETENTE HÁROMSZOR! A hiányzásokat nem veszem szigorúan, de a tanfolyam díját nem tudom visszatéríteni ha nem tudsz eljönni.
KEZDÉS: június 23. kedd és utolsó óra augusztus 13. csütörtök!!

– kedden nyelvtanóra, szerdán beszélgetős óra, csütörökön olvasás értés, fordítás az aktuális tanagyag szerint.

– heti 3×60 perc, összesen 24 alkalom ára 38000 forint

TEMATIKA:

Módbeli segédigék, feltételes mód, esetleg műveltetés (idő függvényében) és az összes többi témakör, ami ebből a táblázatból még nem vettünk át:

AMIVEL BIZTOSAN NEM FOGUNK MÁR FOGLALKOZNI: IGEIDŐK! Ezt az előző turnusban már átvettük.

CÉLUNK: ELSAJÁTÍTANI AZ ESSZENCIÁLIS ALAPOKAT, AMELYRE KÖNNYEN LEHET ÉPÍTKEZNI.

Csoportlétszám: Maximum 8 fő, amelyből már 6 hely betelt, tehát még 2 ember jelentkezését tudom elfogadni, várlak szeretettel!

EREDMÉNY: Erre még 2×24 alkalom épül (tehát ezen kivül még 48 óra), amely idő alatt elsajátítható egy középfokú angol nyelvtudás. Ehhez csupán az kell, hogy minden órán figyelj, lelkiismeretesen készítsd el a házit, minden másban segítek! A csoporttól függ a haladás, ha valakinek lassabb a tempója, nem fogja hátráltatni a csoportot, ha megcsinálja a házi feladatokat, amiket kérek.

A kurzus végén szintfelmérőt íratok és a csoport tagjai jelentkezhetnek a következő 24 alkalomra, amennyiben folytatni kívánják a tanulást! 

KORÁBBI TAPASZTALATOK:

-Felsőfokú és szakmai angol nyelvvizsga
-1 év külföldön eltöltött idő
-összesen 3 és fél év idegennyelven való munkavégzés Budapesten
-2 és fél év privát angol órák, melyek közül 4 diák ELSŐRE tett sikeres nyelvvizsgát közép vagy felsőfokon
-1 angol anyanyelvű diák, aki sikeres magyar vizsgát tett az állampolgársághoz

2019 februártól-decemberig az első Csivettka angol csoport, akiknek tagjai közül, aki végigvitte a 9 hónapot, nyelvvizsga szintre fejlesztette a nyelvtudását!!

MINDEN JELENTKEZŐNEK SZINTFELMÉRŐT KÜLDÖK!!

VÉGÜL, DE NEM UTOLSÓ SORBAN: Az órákat én tartom, melyek során egy nagyon szuper csajos közösség és barátság alakult ki köztünk, szoktunk eljárni együtt szórakozni és ezt a továbbiakban is tervezzük! Ha szeretnél egy inspiráló szuper csapatban tanulni, akkor jelentkezz, mert velünk a tanulás kikapcsolódás! 🙂

Kérlek figyelmesen töltsd ki az alábbi űrlapot és csak akkor jelentkezz HA BUDAPESTI VAGY vagy a környékről be tudsz járni!

Töltsd ki és jelentkezz:

Nagyon köszönöm! Hamarosan jelentkezem!