Találd meg a szerelmet,

igazodj ki könnyedén a mai randizás útvesztőin!

Bizonyára azért vagy itt, mert téged is foglalkoztat egy jópár kérdés a pasikkal, ismerkedéssel, párkapcsolattal vagy önmagaddal kapcsolatban– és ez máris összeköt minket.

Az én életem gyökeresen megváltozott, amikor rájöttem mennyi tudatosság szükséges a jó választáshoz és mennyire számít hogyan tudok önmagam lenni, amikor magamat és a bőrömet viszem a “vásárra” vagy éppen a “húspiacra”.

Ha keresed a jó kapcsolatot, a normális pasit, a nőiességed és a módot, hogyan éld ezt meg az ismerkedésed során és hogyan tudd megfelelően átadni, úgymond prezentálni magad: jó hírem van, nálam nagyon jó helyen jársz!

Ha fontos számodra, hogy olyan embertől tanulj, akinek egyedülálló tapasztalatai és eredményei vannak és MINDIG van egy jó sztorija vagy egy frappáns megoldása, akkor olvass tovább!

Én már kijártam ugyanezt az utat…

  • 8 év önfejlesztés
  • 4 év Youtube
  • Több, mint 120.000 megtekintés havonta
  • Havi több száz levél és komment

...és most Neked is segíthetek!

kacsintó

Amiben segítek:

  • Hogyan és hol ismerkedj?
  • Hogyan vállald fel önmagad?
  • Hogyan válogass tudatosan?

Úgy érzed, hogy nem boldogulsz egyedül?

Ha szeretnél segítséget, hogy könnyedén választ találj ezekre a kérdésekre, jelentkezz a Randitréningemre!

Ingyenes tudásanyag

A Youtube csatornámon csoportosítottam neked egy hatalmas tudásbázist, amit bármikor, bárhol és bármennyiszer megnézhetsz és erőt meríthetsz belőlük a nehéz napokon!

Randitréning

A sikeres ismerkedés és a szerelemhez vezető út veled kezdődik és rajtad keresztül vezet! Segítek neked felfedezni magadban a valódi értékeket és kezedbe adom a sikeres ismerkedés eszközeit!

Személyes történeteim

Bátran mesélek azokról a hibákról, amelyeket én magam is elkövettem. A saját történeteim által próbálok bátorítást adni a hozzám hasonlóknak és megmutatom, hogy a tapasztalás nem bűn, hanem áldás!