Makeover Program

Szeretnél kivül-belül megújulni?!

Sokszor érzed bizonytalannak magad, ha a stílusodról vagy a külsődről van szó?

A bizonytalanság (bizony mindannyian tudjuk) a magabiztosságodban is csorbát ejt.


Ha bármikor megfordult a fejedben bármilyen leépítő gondolat a külsőddel kapcsolatban vagy valaha vágytál arra, hogy egy egész napra profi kezei közé kerülj, akkor eljött az idő, hogy megvalósítsd azt az álmot!

Én tudom mi kell a nőnek!

Valóban furcsán hangzik, mert én is nő vagyok és a férfiaknak kellene tudnom a gondolatát. Mi sem egyszerűbb annál, az igazán nem kihívás és ez most pont nem róluk szól, hanem rólad! Sosem a férfiaknak vesszük meg a 20. pár új cipőnket vagy csípjük ki magunkat egy buliba. Aki a férfiaknak teszi az már túl sok energiát pazarolt el, amit magára is fordíthatott volna, ugyanis a férfiaknak minden mindegy. Azonban az, hogy mi van a fejedben önmagadról és hogyan érzed magad a bőrödben az már a férfinak is sokat számít, tehát a külcsíny inkább magadnak vagy a többi nőnek szól, mintsem a nagy Ő-nek!

Öltözködj nőiesen!

Mindig tudd hogyan kell megjelenni!

Tudd meg, hogyan kell a figyelem középpontjában lenni..

…és találd meg a testalkatodnak legmegfelelőbb ruhadarabokat! 

Teljeskörű stílustanácsadás egy közös shopping keretében:

Elviszlek Hádázni vagy megmutatom a legkedvesebb márkaüzleteimet, ha akarod bejárjuk a Váci utcát vagy a kedvenc butikjaidat! Egy délután alatt minden megváltozik, amit eddig a külsődről hittél!

A csomag tartalma:
STÍLUSTANÁCSADÁS –
Közös shopping keretében, 3 órás program, ahol az én irányításommal és a te kedvenceiddel összehangoljuk a ruhatárad az egyéniségeddel. Igény szerint vagy alkalomhoz igazodva, pénztárcabarát megoldásokkal.

A csomag ára: 20000 forint 

Ha ennyi nem lenne elég…

Megtanítalak, hogyan tudod magad a legelőnyösebben kisminkelni, mi áll jól neked, mire van szükséged! A sminkelés mellé, egy közös shopping keretében meglátogatunk pár márkaüzletet, felpróbálunk pár ruhát és csak azokat veszed meg, amit közösen választunk ki! Emellett pedig a belső magabiztosságot is megtornáztatjuk kicsit egy 2×1 órás Önbizalom és pozitív szemlélet tréningen egyénileg csak velem!

A csomag tartalma:
3 ÓRA SMINKTANÁCSADÁS – Egyénileg, az én irányításommal saját magadon készíthetsz el egy nappali, majd egy éjszakai sminket! Átvizsgáljuk együtt a saját nesszeszered, átvesszük a neked legjobban álló, színeket, formákat, technikákat, TELJES SMINKKEL távozhatsz.
STÍLUSTANÁCSADÁS – Közös shopping keretében, 3-4 órás program, ahol az én irányításommal és a te kedvenceiddel összehangoljuk a ruhatárad az egyéniségeddel.
ÖNBIZALOM TRÉNING – 2 óra pozitív torna az agynak és máris másként látod magad!

A csomag ára: 60000 forint

Ajándékozd meg önmagad!

A külső és belső megújulás nem csak akkor szükséges, amikor változás következik az életünkben, hanem tudatosan kell magadra időt, energiát és pénzt szánni, mert az első számú és legfontosabb önmagad számára mindig TE leszel!

Jelentkezz!

    A második csomagot részekre bontva két délután alatt tudjuk megvalósítani, de kérésre vagy időhiányban szenvedőknek akár több részre is oszthatjuk!