A Csivettkáról

Üdvözöllek a Csivettánsok között!

Örülök, hogy erre jársz, köszöntelek az oldalamon!

Ivett vagyok, és 2015 decemberében indítottam a Csivettka csatornát Youtube-on, ami kezdetben hobbinak indult, ám azóta az életem egy nagyon fontos részét képezi. Idővel úgy éreztem, nagyon sok olyan dolgot tudnék még megosztani, ami gyakran a videóimba nem fér bele, jobban össze tudom szedni írásban vagy esetleg csak egy szösszenet, amit írott formában sokkal jobban tudok közölni, így született az ötlet, hogy egy saját honlapot is létrehozzak.

Sokat szoktam elmélkedni az élet nagy dolgairól, megtanultam, hogy tudatosan és kicsivel több figyelemmel magam felé csodákat érhetek el, és tudom, hogy erre Te is képes vagy. Nem vagyok coach és még csak közel sem fejtettem meg az összes rejtélyt az életről, a pasikról, a párkapcsolatokról vagy akármi másról, de tudom, hogy az út amit én már végigjártam hasznos lehet azok számára, akik éppen most kezdik, vagy valahol éppen azon az úton járnak. Szeretem az embereket, és szeretném megérteni őket, és legfőképpen magamat! Minden elkövetett hiba vagy rosszul elsült döntés, egy elszalasztott lehetőség, egy olyan önmagadhoz, amit eddig nem ismertél.

Tarts velem Te is ezekben a felfedezésekben!

Ezekről is szívesen osztok meg veled szösszeneteket!

Mindemellett én is nőből vagyok, imádom a szép ruhákat, táskákat, ékszereket, de ami még inkább imádattal tölt el: minden, ami smink! A stílusom mindig két fő vonalon fut: elegáns csöves vagy visszafogott céda, éppen, ahogy a hangulatom hozza.